missverhoek.reismee.nl

Pulau Langkawi, dag 3

Wat een heerlijk dagje! Vanmorgen vroeg een auto gehuurd voor maar 17.50 euro en naar de ‘seven wells'gereden. Daar stond ons een klim van maarliefst 376 treden omhoog te wachten. Iedereen raadde het ons af maar Martijn wilde het doorzetten. En dat was prima. Sofie heeft volledig zelf geklommen, Suus zelfs de helft van de trappen! (Suus heeft een trappen-fettisj). Het was prachtig! 7 plateau's van watervallen met heerlijk fris water met een super tempratuur van 'koud'. Zelfs Suus vond het heerlijk verfrissend. Natuurlijk ook nog een klein drama: toen wij aan het zwemmen waren in de watervallen dacht Sofie even chipjes uit de tas te pakken om op te eten. Helaas werd zij gespot door brutale apen die haar beroofd hebben van de chips. Sofie was ontroostbaar en bang! Die apen zijn ook zeker iets om bang van te zijn: brutaal, niet schichtig en hongerig. Alle het etenswaar is voor hen een reden om aan te vallen. Nee, apen zijn niet alleen maar leuk!

Daarna doorgereden naar de kabelbaan. Een van de steilste kabelbanen in de wereld. Gelukkig sliep Suus, dus hoefde ik niet mee! Martijn en Sofie hebben ervan genoten.

's Avonds heerlijk gegeten op het strand een stukje verderop. Sofie en Suus lekker gespeeld op het strand, wij genoten van een borrel en een prachtige zonsondergang. Het was weer zo'n avond dat alles goed was. Nog twee van dit soort dagen en wij gaan gelukkig en voldaan naar huis.....

Rob-Marijke-Daan-Roos

Geniet er nog even van.. Wij kijken uit naar jullie thuiskomst. We wensen jullie alvast een goede reis terug!!

jet en rob

Wij wensen jullie een heel goede reis en een behouden thuiskomst. Wij kijken ernaar uit !

Rudo, Jacq, Dennis & Iris.

We vonden het heel leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen. Een goede reis terug naar Nederland en doe iedereen de groeten daar namens ons.

Paula en Hans

Wij staan er om jullie te ontvangen na een in onze ogen een zeer lange vakantie en hebben jullie enorm gemist tot morgen. Ook de groetjes van Amber die hier heeft geslapen doei.kusjes Amber aan Sofie en Suus