Pulau Langkawi-> Kuala Lumpur -> Amsterdam
Een heerlijk laatste dagje! Mooi weer, erg warm maar nog even genieten. Helaas moesten we om 14.00 uur de kamer uit, maar het mooie weer maakte dat we de laatste uren op het strand konden genieten van de laatste Maleisische zonnestralen en het mooie strand.
Martijn heeft als een echte 'survivor' een kokosnoot geopend met zijn blote handen en wat rotsen, de kokosmelk opgedronken en gegeten. Zag er heel stoer uit.... Die kan overleven als het nodig is!
Om half 8 's avonds een taxi naar het vliegveld genomen om om 21.30 door te vliegen naar KL. Het is krap want om 23.15 uur vertrekt onze vlucht naar amsterdam; dat geeft ons maar30 minuten om het volgende vliegtuig te halen. Het was ook krap: net aan en met een beetje hulp van wat medewerkers konden we als laatste het vliegtuig naar Amsterdam instappen.
De vlucht was goed. Suus en Sofie hebben het grootste gedeelte geslapen. Martijn kreeg een stoel aangeboden in de comfort-zone (meer been en stoelruimte). Heerlijk.
Helaas hebben de koffers de terugvlucht niet gehaald. Dus we zijn zonder koffers thuis.
Het was heel fijn dat onze beiden ouders op schiphol stonden om 6 uur 's morgens: een warm onthaal.
Nu langzaam bijkomen van al het goeds wat we hebben meegemaakt om maandag weer in het volle leven te stappen.
Fijn dat jullie weer thuis zijn!!