missverhoek.reismee.nl

Pulau Langkawi, dag 4

Regen, regen, regen en nog eens regen! De dag begon erg goed; lekker zonnetje, klein wolkje. Maar die wolken werden al snel donderwolken en daaruit kwam ontzettend veel regen en dat was langdurig. Jammer, zo op de 1 na laatste dag. Uiteindelijk zijn we na het slaapje van Suus toch maar op pad te gaan om iets te eten. Dat lukte aardig in een lokaal, niet toeristisch afhaalstalletje. Sofie een vis van de grill, wij van alles wat en Suus droge rijst (nijst roept ze dan).

Na de lunch leek het droog te worden dus we besloten naar het strandtentje te gaan waar we gisteren ook gegeten hadden. Dat bleek een goede keus. Sofie vond er haar vriendinnetjes, Suus haar vrijheid in bewegen en wij onze gin tonic en een biertje. Iedereen tevreden. We zijn tot 8 uur 's avonds op het strand gebleven. Het weer werd beter, maar de zon kwam niet door de wolken heen.

We hopen dat morgen (onze laatste dag) de weergoden ons beter bedienen want als we pech hebben moeten we om 12.00 uur de kamer uit (als er ruimte was mogen we de kamer langer houden) en we vertrekken pas naar het vliegveld om 19.30 uur. Dan de hele dag regen zou echt een zeer armoedige afsluiting van de vakantie zijn.

Wat laten we graag achter in Maleisie:

• 1. Muggen

• 4. Nemo
  • 5. Jurkjes, schoentjes, tasjes,armbandjes en andere souvenirtjes
  • 6. Kilo's schelpen
  • 7. Totale ontspanning

Nog even een lekker dagje morgen en twee vluchtjes en dan zijn we weer thuis!

Marlies

We zijn er dan ook echt aan toe dat jullie ons weer vergezellen in dit landje.
Goede reis, zien jullie weer snel!!!!!!